ΣΧΕΤΙΚΑ

Περισσότερο από cash

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ sKash

Περισσότερο από cash

Περισσότερο από cash
Το sKash είναι ένα κινητό πορτοφόλι, το οποίο «κατεβάζεις» στο smartphone σου με τη μορφή mobile application. Χρησιμοποίησέ το σαν τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και σαν εργαλείο πληρωμών. Για να ενεργοποιήσεις το sKash, χρειάζεσαι μόνο ένα κινητό τηλέφωνο με κυπριακό αριθμό, ταυτότητα και 3 λεπτά από τον χρόνο σου. Το sKash είναι έξυπνα cash.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ sKash

Περισσότερο από πληρωμές

Το sKash είναι το μέλλον στις πληρωμές, τις μεταφορές χρημάτων και τις τραπεζικές συναλλαγές. Χρησιμοποιώντας το sKash, μπορείς να στέλνεις και λαμβάνεις χρήματα από τους φίλους σου, να μεταφέρεις χρήματα από και προς οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό, καθώς και να πληρώνεις τις αγορές και τους λογαριασμούς σου πολύ γρήγορα. Όλα αυτά δωρεάν και σε όλη την Κύπρο.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Περισσότερο από μια απλή εταιρεία

Είμαστε η AstroBank και το σύνθημά μας είναι το “we make it happen”. Μέσω της συνεργασίας μας με έναν κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών FinTech με σημαντική τεχνογνωσία και πολύχρονη πείρα στις ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές δημιουργήσαμε ένα κυπριακό προϊόν για την τοπική αγορά, διαθέσιμο σε και χρήσιμο για κάθε κάτοικο της Κύπρου.

Έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το sKash;

Στείλτε μας το μήνυμά σας και η Ομάδα Υποστήριξης του sKash θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σας.