Για την καλύτερη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου και τη βελτίωση της πλοήγησής σας σε αυτόν, χρησιμοποιούμε cookies... Διαβάστε περισσότερα
Διαχείριση Cookies
Συμφωνώ

Είσαι έτοιμος/η για The MAY Challenge;

Κέρδισε €1000, €500, €300, €200, ή €100 απλά προσκαλώντας τους φίλους σου από την 1η μέχρι τις 31 Μαίου και βοηθώντας τους να ενεργοποιήσουν το Δώρο Καλωσορίσματος τους.
Είσαι έτοιμος/η για το Challenge του Μαίου;
Όσους περισσότερους φίλους προσκαλείς και βοηθάς να ενεργοποιήσουν το Δώρο Καλωσορίσματος τους, τόσο πιο κοντά πλησιάζεις στο να κερδίσεις μέχρι και €1000.

Check out February Winners

Check out March Winners

Check out April Winners

22:5:22:29

Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε €1000

€500, €300, €200, or €100

1 Εσύ προσκαλείς

Κάνε share από την εφαρμογή sKash το link της πρόσκλησης σου, με φίλους που δεν έχουν ακόμα sKash.

2 Οι φίλοι σου κατεβάζουν το app

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι φίλοι σoυ είναι να κατεβάσουν το sKash App και να ολοκληρώσουν με επιτυχία την εγγραφή τους

3 : Κερδίζεις!

€10 προστίθενται αμέσως στο πορτοφόλι σου μόλις ο φίλος σου ολοκληρώσει την εγγραφή και ενεργοποιήσει το Δώρο Καλωσορίσματος του.

Βοήθησε όσους περισσότερους φίλους μπορείς

Χιλιάδες Κύπριοι χρησιμοποιούν το skash καθημερινά

Εδώ θα δείτε τα οφέλη του skash

fast & easy
Γρήγορα & Αποτελεσματικά

Όλα όσα χρειάζεσαι για τα οικονομικά σου σε ένα app

secure
Με ασφάλεια

Τα υψηλότερα μέτρα ασφαλείας για την διασφάλιση της προστασίας όλων των οικονομικών σας δεδομένων

convenient
Εύκολα

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λογαριασμό σου οπουδήποτε στην Κύπρο και στο εξωτερικό και να εξοικονομείς κάθε φορά.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποια είναι τα βραβεία;

O Top challenger θα κερδίσει €1000 επιπλέον των €10 που θα κερδίζει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για κάθε φίλο που ανοίγει με επιτυχία ένα sKash λογαριασμό
Ο 2ος & ο 3ος challenger θα κερδίσουν από €500 επιπλέον των €10 που θα κερδίζουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για κάθε φίλο που ανοίγει με επιτυχία ένα sKash λογαριασμό
Ο 4ος μέχρι και τον 10ο challenger θα κερδίσουν από €300 επιπλέον των €10 που θα κερδίζουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για κάθε φίλο που ανοίγει με επιτυχία ένα sKash λογαριασμό
Ο 11ος μέχρι και τον 20ο challenger θα κερδίσουν από €200 επιπλέον των €10 που θα κερδίζουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για κάθε φίλο που ανοίγει με επιτυχία ένα sKash λογαριασμό
Ο 21ος μέχρι και τον 30ο challenger θα κερδίσουν από €100 επιπλέον των €10 που θα κερδίζουν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού για κάθε φίλο που ανοίγει με επιτυχία ένα sKash λογαριασμό

Πώς μπορώ να συμμετέχω στο €1000 Challenge του Μαίου;

Εάν είσαι sKasher πρέπει να προσκαλέσεις τουλάχιστον 1 φίλο και να τον βοηθήσεις να ενεργοποιήσει το Δώρο Καλωσορίσματος του.
Εάν δεν έχεις ακόμα κατεβάσει την εφαρμογή, κατέβασε την, ολοκλήρωσε την εγγραφή σου και προσκάλεσε τουλάχιστον 1 φίλο. Βοήθησε τον να ενεργοποιήσει το Δώρο Καλωσορίσματος του και αυτόματα συμμετέχεις στον διαγωνισμό!
Όσους περισσότερους προσκαλείς και βοηθάς να ενεργοποιήσουν το Δώρο Καλωσορίσματος τους, τόσο περισσότερο πλησιάζεις στο να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής των €1000.

Τι είναι το Δώρο Καλωσορίσματος;

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής τους οι φίλοι σου θα πάρουν €10 σαν Δώρο Καλωσορίσματος (2 κουπόνια των €5 το καθένα).
Πρέπει να ενεργοποιήσουν τουλάχιστον 1 από τα 2 κουπόνια, επιλέγοντας μέσα από την εφαρμογή, από τις 600+ επιχειρήσεις συνεργάτες μας, σε ποιόν θέλουν να χρησιμοποιήσουν το κουπόνι τους και να αρχίσουν και αυτοί να εξοικονομούν.

Πως υπολογίζεται η κατάταξη;

Η κατάταξη σου υπολογίζεται βάσει των φίλων που έχεις προσκαλέσει και έχουν ενεργοποιήσει το Δώρο Καλωσορίσματος τους.
Κάθε φίλος που προσκάλεσες πρέπει να ενεργοποιήσει τουλάχιστον ένα κουπόνι για να μετρήσει στην κατάταξη σου.
Όσους περισσότερους προσκαλείς και βοηθάς να ενεργοποιήσουν το Δώρο Καλωσορίσματος τους, τόσο περισσότερο πλησιάζεις στο να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής .

Πρέπει να προσκαλέσω έναν ελάχιστο αριθμό φίλων οι οποίοι θα ενεργοποιήσουν το Δώρο Καλωσορίσματος τους για να συμμετέχω;

Χρειάζεσαι μόνο 1 φίλο ο οποίος θα ενεργοποιήσει το Δώρο Καλωσορίσματος του για να συμμετέχεις στο διαγωνισμό και να κερδίσεις μέχρι €1000.
Όσους περισσότερους προσκαλείς και βοηθάς να ενεργοποιήσουν το Δώρο Καλωσορίσματος τους, τόσο περισσότερο πλησιάζεις στο να είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής .

Πότε θα πάρω το Βραβείο μου;

Το challenge τελειώνει στις 31Μαίου τα μεσάνυχτα ώρα Κύπρου.
Την 1η Ιουνίου 2022, θα ανακοινωθούν οι νικητές. Εάν είσαι ανάμεσα στους 30 πρώτους, το βραβείο σου θα προστεθεί αυτόματα στο πορτοφόλι σου.

Υπάρχουν οποιοιδήποτε όροι για τα χρήματα που θα κερδίσω;

Δεν υπάρχει κανένας όρος ή περιορισμός. Τα χρήματα είναι δικά σου για να τα χρησιμοποιήσεις όπως επιθυμείς.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ sKash

Το sKash είναι ένας ασφαλής ψηφιακός λογαριασμός και εργαλείο πληρωμών με το οποίο εξοικονομείτε χρήματα εύκολα σε όλες τις καθημερινές σας αγορές.

Πληρώστε

Ανέπαφες πληρωμές με το sKash QR

fast & easy
Εξοικονομήστε

Σε κάθε πληρωμή

secure
Επαναλάβετε

Εξοικονομήστε κάθε φορά

convenient

Το Challenge του ΜΑΙΟΥ


Δείξτε τα οφέλη του sKash στους φίλους σας προσκαλώντας και βοηθώντας τους να ενεργοποιήσουν το Δώρο Καλωσορίσματος τους.
Το Challenge του ΜΑΙΟΥ είναι ένας διαγωνισμός με 30 νικητές, όπου οι sKashers θα διαγωνίζονται για να κερδίσουν έπαθλα.
1ος στην Κατάταξη: το έπαθλο είναι €1000
2ος και 3ος στην Κατάταξη: το έπαθλο είναι €500
4ος μέχρι 10ος στην Κατάταξη: το έπαθλο είναι €300
11ος μέχρι 20ος στην Κατάταξη το έπαθλο είναι €200
21ος μέχρι 30ος στην Κατάταξη το έπαθλο είναι €100
Πότε συμμετέχεις στο Challenge του ΜΑΙΟΥ;
Μόλις ο φίλος που προσκάλεσες ενεργοποιήσει το Δώρο Καλωσορίσματος του, συμμετέχεις αυτόματα στο Challenge του ΜΑΙΟΥ και αρχίζει η κατάταξη σου στο διαγωνισμό. Συνέχισε να κερδίζεις €10 για κάθε φίλο που ανοίγει με επιτυχία ένα sKash λογαριασμό.
- Ο φίλος που προσκάλεσες έχει προθεσμία μέχρι την 31η Μαΐου για να ενεργοποιήσει το Δώρο Καλωσορίσματος του.
- Μπορείς ακόμα να βοηθήσεις και τους φίλους που έχεις προσκαλέσει από την 1η Απριλίου 2022, να ενεργοποιήσουν το Δώρο Καλωσορίσματος τους.
Για να μπορείς να πάρεις το χρηματικό ποσό που θα κερδίσεις:
- Ο λογαριασμός σου πρέπει να είναι επικυρωμένος. Σε αντίθετη περίπτωση τα ποσά που θα κερδίσεις δεν θα μπορούν να προστεθούν στο λογαριασμό σου μόλις φτάσεις στο όριο του λογαριασμού σου.
- Πρέπει να έχεις πραγματοποιήσει, χρησιμοποιώντας το sKash QR, τουλάχιστον 3 συναλλαγές σε 3 διαφορετικούς εμπόρους εντός του μηνός Μαΐου
Προσκαλώντας & βοηθώντας τους φίλους σας να ενεργοποιήσουν το Δώρο Καλωσορίσματος τους, αυτόματα συγκατατίθεστε στη δημοσίευση του ονόματος και της πόλης σας μέσω προωθητικών ενεργειών του Challenge του ΜΑΙΟΥ μέσω ενεργειών δημοσίων σχέσεων, ψηφιακών καναλιών, ραδιοφώνου, τηλεόρασης και άλλων μέσων ενημέρωσης.
Εάν δεν θέλετε να ανακοινωθεί δημόσια το όνομα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο:
- Δεν θα συμμετέχετε στο challenge και δεν θα δικαιούστε να κερδίσετε ένα από τα 30 έπαθλα.
Ωστόσο, θα συνεχίσετε να κερδίζετε €10 για κάθε φίλο που ανοίγει με επιτυχία ένα sKash λογαριασμό. €10 θα προστεθούν αυτόματα στο πορτοφόλι σας, μόλις ο φίλος που προσκαλέσατε ολοκληρώσει με επιτυχία την εγγραφή του εντός 7 ημερών από την ημέρα που καταχωρεί τον αριθμό του κινητού του στο link της πρόσκλησης σας
Σχετικά με την Πρόσκληση φίλων σας:
- Ο φίλος που προσκαλέσατε έχει στην διάθεση του 7 ημέρες για να ολοκληρώσει με επιτυχία την εγγραφή του από την ημέρα που θα καταχωρήσει τον αριθμό του κινητού του στο link της πρόσκλησης σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν μπορεί να προσκληθεί από κάποιον άλλο.
-Το link της πρόσκλησης σας είναι ένα μοναδικό link που συνδέεται με το προφίλ σας.
- Ο φίλος που προσκαλέσατε πρέπει να βάλει τον αριθμό του κινητού του στο link της πρόσκλησης σας. Σε αντίθετη περίπτωση το σύστημα δεν θα μπορεί να εντοπίσει ότι τους έχετε προσκαλέσει εσείς.
-Ο φίλος που θα προσκαλέσετε πρέπει να είναι άνω των 18 χρονών όταν θα ολοκληρώσει με επιτυχία την εγγραφή του.
Σχετικά με τη βοήθεια για την ενεργοποίηση του Δώρου Καλωσορίσματος:
- Με την ολοκλήρωση της εγγραφής του, ο φίλος σου θα πάρει Δώρο Καλωσορίσματος €10 (2 κουπόνια αξίας €5 το καθένα). - Πρέπει να ενεργοποιήσει τουλάχιστον 1 από τα 2 κουπόνια επιλέγοντας κατάστημα από το δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών μας μέσα από την εφαρμογή.
Το Challenge του ΜΑΙΟΥ αρχίζει την 1 Μαΐου 2022 & λήγει την 31 Μαΐου ώρα 23:59 Κύπρου.
-Την 1η Ιουνίου 2022 θα ανακοινωθούν οι νικητές. Εάν είστε ανάμεσα στους 30 πρώτους, το έπαθλο σας θα προστεθεί αυτόματα στο πορτοφόλι σας.
Η εταιρεία sKash Ltd διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει αυτήν την προώθηση ή/και να αλλάξει τους όρους και τις προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

Προσκάλεσε τους φίλους σου