Όροι & Κανονισμοί Κληρώσεων

Αποδεχόμενος/η το δώρο, ο/η νικητής/νικήτρια επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και αποδεχτεί τους Όρους & Κανονισμούς των Κληρώσεων, όπως αυτοί αναφέρονται πιο κάτω

Δώρα Κληρώσεων:

20 διαφορετικοί νικητές θα λάβουν από 1 δώρο ο/η κάθε ένας/μία (συνολικά θα δοθούν 20 δώρα, όπου το κάθε δώρο αντιστοιχεί σε €100)
Τρόποι Συμμετοχής στις Κληρώσεις:
Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το sKash για πληρωμές σε διαφορετικούς φίλους, που προσκαλείτε φίλους να εγκαταστήσουν το sKash, που πιστώνετε χρήματα στον sKash λογαριασμό σας, που πραγματοποιείτε τραπεζικό έμβασμα, που κάνετε top up το κινητό σας, που πληρώνετε λογαριασμούς κοινής ωφελείας, ή που πραγματοποιείτε οποιαδήποτε άλλη πληρωμή/συναλλαγή μέσω sKash, παίρνετε μία συμμετοχή για την κλήρωση. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το sKash, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε να κερδίσετε τα €100.
Διάρκεια
Κάθε εβδομάδα του Μαρτίου 2019
Δημοσιοποίηση:
Οι Όροι και Κανονισμοί των Κληρώσεων είναι διαθέσιμοι στην κατηγορία FAQ (Συχνές Ερωτήσεις) στην εφαρμογή sKash, καθώς και στο www.skash.com.
Ανακήρυξη των Νικητών:
Οι νικητές θα ανακηρυχθούν μέσα από κλήρωση. Ο κάθε νικητής θα ειδοποιηθεί πριν από την ανακοίνωσή του, προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι έχει διαβάσει και αποδεχτεί τους Όρους & Κανονισμούς. Σε περίπτωση άρνησης, το δώρο θα δίνεται στον επόμενο νικητή. Ο κάθε νικητής θα ανακοινώνεται δημόσια στο ραδιόφωνο, το Διαδίκτυο, μέσω ειδοποίησης, ή μέσω οποιουδήποτε άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας. Το sKash διατηρεί το δικαίωμα χρήσης της φωτογραφίας των νικητών στην επικοινωνία τους.
Winners
You
Rafail Asprou
Michalis Pashias
Christos Antoniades
Giorgos Voutouris
Elena Michael
Stefanos Kyriakou
Solonas Louca
Panayiotis Michaelides
Maria Stavrinou
Andreas Chiras
Andreas Lefkaritis
Andreas Ioannou
Stephani Pilavaki
Koullis Michael
Faidonas Spartalis
Lara Dunda
Andreas Kourras
Michalakis Michael
Olympiada Socratous
Evelina Hadjikyriakou
Anthoulla Efrem
Andri Nicolaidou
Marios Stylianou
Maria Papasokratous
Stephanos Drousiotis
Finiki Genethliou
Andros Kalogerou
Maria Antoniou
Giagkos Giagkou
Marios Polycarpou
Christina Argyrou
Alexandros Hadjiktoris
Ioanna Pekris
Charalambia Antoniou
Michalis Achniotis
Gavriella Loukaidou
Andreas Petrides
Theocharis Theocharous
Achilleas Pournaras