Όροι & Κανονισμοί Κληρώσεων

Αποδεχόμενος/η το δώρο, ο/η νικητής/νικήτρια επιβεβαιώνει ότι έχει διαβάσει και αποδεχτεί τους Όρους & Κανονισμούς των Κληρώσεων, όπως αυτοί αναφέρονται πιο κάτω

Δώρα Κληρώσεων:

20 διαφορετικοί νικητές θα λάβουν από 1 δώρο ο/η κάθε ένας/μία (συνολικά θα δοθούν 20 δώρα, όπου το κάθε δώρο αντιστοιχεί σε €100)
Τρόποι Συμμετοχής στις Κληρώσεις:
Κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το sKash για πληρωμές σε διαφορετικούς φίλους, που προσκαλείτε φίλους να εγκαταστήσουν το sKash, που πιστώνετε χρήματα στον sKash λογαριασμό σας, που πραγματοποιείτε τραπεζικό έμβασμα, που κάνετε top up το κινητό σας, που πληρώνετε λογαριασμούς κοινής ωφελείας, ή που πραγματοποιείτε οποιαδήποτε άλλη πληρωμή/συναλλαγή μέσω sKash, παίρνετε μία συμμετοχή για την κλήρωση. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το sKash, τόσο περισσότερες ευκαιρίες έχετε να κερδίσετε τα €100.
Διάρκεια
Η 1η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου για όλες τις χρήσεις sKash από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου μέχρι την Πέμπτη 31.
Ιανουαρίου. Από τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιείται μία κλήρωση καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή). Συνολικά, θα αναδειχθούν 20 νικητές μέσα από 20 διαφορετικές κληρώσεις.
Δημοσιοποίηση:
Οι Όροι και Κανονισμοί των Κληρώσεων είναι διαθέσιμοι στην κατηγορία FAQ (Συχνές Ερωτήσεις) στην εφαρμογή sKash, καθώς και στο www.skash.com.
Ανακήρυξη των Νικητών:
Οι νικητές θα ανακηρυχθούν μέσα από κλήρωση. Θα πραγματοποιηθούν 20 κληρώσεις. Ο κάθε νικητής θα ειδοποιηθεί πριν από την ανακοίνωσή του, προκειμένου να επιβεβαιώσει ότι έχει διαβάσει και αποδεχτεί τους Όρους & Κανονισμούς. Σε περίπτωση άρνησης, το δώρο θα δίνεται στον επόμενο νικητή. Ο κάθε νικητής θα ανακοινώνεται δημόσια στο ραδιόφωνο, το Διαδίκτυο, μέσω ειδοποίησης, ή μέσω οποιουδήποτε άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας. Το sKash διατηρεί το δικαίωμα χρήσης της φωτογραφίας των νικητών στην επικοινωνία τους.
Winners
Achilleas Pournaras
Theocharis Theocharous
Andreas Petrides
Gavriella Loukaidou
Michalis Achniotis
Charalambia Antoniou
Ioanna Pekris
Alexandros Hadjiktoris
Christina Argyrou
Marios Polycarpou
Giagkos Giagkou
Maria Antoniou
Andros Kalogerou
You