Για την καλύτερη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου και τη βελτίωση της πλοήγησής σας σε αυτόν, χρησιμοποιούμε cookies... Διαβάστε περισσότερα
Διαχείριση Cookies
Συμφωνώ

Το Challenge του Νοεμβρίου

Top 10 Ranking as of 27 Nov 2022 at 4pm

17

*** *** 612

22

*** *** 965

15

*** *** 910

Rank
Prize
Phone Number
Total
4
€400
*** *** 883
15
5
€350
*** *** 917
11
6
€300
*** *** 065
11
7
€250
*** *** 809
10
8
€200
*** *** 009
8
9
€150
*** *** 155
6
10
€100
*** *** 560
6

Όροι & Κανονισμοί ΚληρώσεωνΤο Challenge του Νοεμβρίου

Κέρδισε €10 για κάθε φίλο που προσκαλείς & δείξε τα οφέλη της sKash σε όσους περισσότερους από τους φίλους που έχεις προσκαλέσει για να κερδίσεις μέχρι €1000

Οι πρώτοι 10 challengers θα κερδίσουν πολύτιμα έπαθλα σε ΜΕΤΡΗΤΑ:

Έπαθλα:
1ος στην Κατάταξη / Νικητής: €1000
2ος στην Κατάταξη: €750
3ος στην Κατάταξη: €500
4ος στην Κατάταξη: €400
5ος στην Κατάταξη: €350
6ος στην Κατάταξη: €300
7ος στην Κατάταξη: €250
8ος στην Κατάταξη: €200
9ος στην Κατάταξη: €150
10ος στην Κατάταξη: €100


Πως μπορείς να συμμετέχεις στο Challenge του ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ;
- Μόλις ένας από τους φίλους που έχεις προσκαλέσει πραγματοποιήσει 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, μπαίνεις αυτόματα στο Challenge του ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και αρχίζει η κατάταξη σου στο διαγωνισμό.
Πως μπορείς να κερδίσεις το Challenge του Νοεμβρίου;
- Κάθε φορά που ένας από τους φίλους που έχεις προσκαλέσει πραγματοποιεί τις 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, θα ανεβαίνεις στην κατάταξη.
- Ο φίλος που έχεις προσκαλέσει έχει προθεσμία μέχρι τις 30 Νοεμβρίου να πραγματοποιήσει 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις.
- Οποιοσδήποτε φίλος έκανε εγγραφή στο sKash χρησιμοποιώντας το link της πρόσκλησης σου στο παρελθόν μπορεί να κάνει 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, πριν από τις 30 Νοεμβρίου, και θα μετρήσει στην κατάταξη σου. Μπορείς να ελέγχεις τον κατάλογο των φίλων σου που έχουν κάνει εγγραφή χρησιμοποιώντας το link της πρόσκλησης σου, μέσα από την εφαρμογή σου.
- Σε περίπτωση που 2 Challengers έχουν προσκαλέσει τον ίδιο ακριβώς αριθμό φίλων, οι οποίοι έχουν κάνει 3 πληρωμές που πληρούν τις προϋποθέσεις, αυτός του οποίου οι φίλοι που έχει προσκαλέσει έχουν τον μεγαλύτερο ΣΥΝΟΛΙΚΑ αριθμό πληρωμών θα καταταχθεί πιο ψηλά.

Τι είναι μια πληρωμή, η οποία πληροί τις προϋποθέσεις;
- Η πληρωμή, η οποία πληροί τις προϋποθέσεις είναι μια πληρωμή με ποσό τουλάχιστον €10, με το sKash QR σε μια επιχείρηση του δικτύου των συνεργατών της sKash (online, remote payment ή στο κατάστημα).
- Πληρωμές που έχουν αντιστραφεί θα απορρίπτονται.
- Αν πραγματοποιηθούν 2 πληρωμές στο ίδιο κατάστημα, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα μετρούν σαν μια πληρωμή, ΜΟΝΟ εάν η μία εκ των δύο πληροί τις προϋποθέσεις, είναι δηλαδή άνω των €10.
- Ένας φίλος που έχεις προσκαλέσει μπορεί να σε ανεβάσει στην κατάταξη πραγματοποιώντας 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, σε 3 επιχειρήσεις.
Σχετικά με την Πρόσκληση Φίλων:
- Συνέχισε να κερδίζεις €10 για κάθε νέο φίλο που προσκαλείς μόλις ανοίξει με επιτυχία ένα sKash λογαριασμό.
- Ο φίλος που προσκαλείς έχει στην διάθεση του 7 ημέρες για να ολοκληρώσει με επιτυχία την εγγραφή του από την ημέρα που θα καταχωρήσει τον αριθμό του κινητού του στο link της πρόσκλησης σου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δεν μπορεί να προσκληθεί από κάποιον άλλο.
-Το link της πρόσκλησης σου είναι ένα μοναδικό link που συνδέεται με το προφίλ σου.
- Ο φίλος που προσκάλεσες πρέπει να καταχωρήσει τον αριθμό του κινητού του στο link της πρόσκλησης σου. Σε αντίθετη περίπτωση το σύστημα δεν θα μπορεί να εντοπίσει ότι τον έχεις προσκαλέσει εσύ.
-Ο φίλος που θα προσκάλεσες πρέπει να είναι άνω των 18 χρονών όταν θα ολοκληρώσει με επιτυχία την εγγραφή του.

Σχετικά με την απόκτηση του Επάθλου σου:
- Ο λογαριασμός σου πρέπει να επικυρωθεί για να μπορείς να παίρνεις τα χρήματα που θα κερδίζεις και το έπαθλο σου.
- Πρέπει να πραγματοποιήσεις τουλάχιστον 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, με ελάχιστο ποσό €10 πριν από τις 30 Νοεμβρίου.

Σε αντίθετη περίπτωση, τα χρήματα που θα κερδίζεις όπως και το έπαθλο σου δεν θα μπορούν να προστεθούν στο λογαριασμό σου μόλις ξεπεράσεις το όριο του λογαριασμού σου.
Συμμετέχοντας στο Challenge του Νοεμβρίου, αυτόματα συγκατατίθεσαι στη δημοσίευση, από την εταιρεία sKash Ltd, του ονόματος και της πόλης σου μέσω προωθητικών ενεργειών για το Challenge του ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, μέσω ενεργειών δημοσίων σχέσεων, ψηφιακών καναλιών, ραδιοφώνου, τηλεόρασης και άλλων μέσων ενημέρωσης. Εάν δεν επιθυμείς να ανακοινωθεί δημόσια το όνομα σου, παρακαλούμε επικοινώνησε με το τηλεφωνικό μας κέντρο:

- Δεν θα συμμετέχεις στο Challenge του Νοεμβρίου και δεν θα δικαιούσαι να κερδίσεις ένα από τα 10 έπαθλα. Ωστόσο, θα συνεχίσεις να κερδίζεις €10 για κάθε φίλο που ανοίγει με επιτυχία ένα sKash λογαριασμό.
Το Challenge Νοέμβριου λήγει στις 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022, ώρα 23:59 Κύπρου.

- Την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη θα ανακοινωθούν οι νικητές.

Η εταιρεία sKash Ltd διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει αυτήν την προώθηση ή/και να αλλάξει τους όρους και τις προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
Η sKash διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε χρήστη από τη συμμετοχή του στο Challenge Νοεμβρίου.