Όροι & Προϋποθέσεις

Κάθε πληρωμή που κάνετε με sKash είναι και μια ευκαιρία να κερδίσετε άμεσα μέχρι και 100% επιστροφή χρημάτων του ποσού που πληρώσατε.
Όταν πληρώνετε με sKash, σας δίνεται η επιλογή: “Spin the Wheel”. Επιλέγοντας την, έχετε μια ευκαιρία να γυρίσετε τον τροχό της τύχης και να κερδίσετε μέχρι και 100% επιστροφή χρημάτων κάτι που ισχύει για ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΗ σας.
Πληρωμές σε καταστήματα:
Κάθε πληρωμή σε καταστήματα είτε εντός καταστήματος, είτε πληρωμή εξ αποστάσεως, είτε online, θα ενεργοποιήσει τον τροχό της τύχης που σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μέχρι και 100% του ποσού που πληρώσατε.
Αγορά Καρτοκινητής και Πληρωμές Λογαριασμών
Κάθε αγορά καρτοκινητής η πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφελείας, ενεργοποιεί τον τροχό της τύχης που σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε μέχρι και 100% επιστροφή χρημάτων του ποσού που πληρώσατε.
Πληρωμές σε άλλα άτομα:
Κάθε πληρωμή προς άλλα άτομα ενεργοποιεί τον τροχό της τύχης που σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε.
  • Πληρωμή σε υφιστάμενους χρήστες sKash
    • Πληρώνοντας κάποιον υφιστάμενο χρήστη sKash σας δίνετε η ευκαιρία να γυρίσετε τον τροχό της τύχης και να κερδίσετε άμεσα μέχρι και 100% του ποσού που πληρώσατε.
  • Πληρωμή σε μη χρήστες sKash
    • Πληρώνοντας κάποιον που δεν έχει εγγραφεί ακόμη στο sKash, σας δίνετε η ευκαιρία να γυρίσετε τον τροχό της τύχης και να κερδίσετε άμεσα μέχρι και 100% του ποσού που πληρώσατε.
Γενικά:
  • Αν δεν επιλέξετε το Spin & Win μετά την πληρωμή σας, η ευκαιρία σας για να γυρίσετε τον τροχό της τύχης χάνετε και δεν μπορείτε να την ανακτήσετε.
  • Το ποσό σε sKash money που μπορείτε να κερδίσετε είναι ανεξάρτητο από το ποσό της συναλλαγής σας. Τα sKash money είναι χρήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο σε καταστήματα που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιβράβευσης.
  • Μετά που θα γυρίσετε τον τροχό της τύχης, η επιστροφή χρημάτων γίνεται άμεσα και το ποσό πιστώνεται στο sKash πορτοφόλι σας. Το ποσό στρογγυλοποιείται στο χαμηλότερο σεντ..
Παραδείγματα:
Αν το ποσό που πληρώσατε είναι €17.29 και κερδίσατε 50% της πληρωμής σας, θα πιστωθείτε με €8.64
Αν το ποσό που πληρώσατε είναι €18.70 και κερδίσατε 1% της πληρωμής σας, θα πιστωθείτε με €0.18
Αν το ποσό που πληρώσατε είναι €0.08 και κερδίσατε 10% της πληρωμής σας, θα πιστωθείτε με €0.00