Όροι & Προϋποθέσεις

Κάθε σας πληρωμή με sKash είναι μια ευκαιρία να κερδίσετε άμεσα το 100% του ποσού που πληρώσατε.
Όταν πληρώνετε με sKash, έχετε την επιλογή: “Spin the Wheel” που σας δίνει την ευκαιρία για ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΗ να γυρίστε τον τροχό για να κερδίσετε μέχρι και το 100% της πληρωμής σας. Τα λεφτά πιστώνονται αυτόματα στο πορτοφόλι σας.
Πληρωμές σε καταστήματα:
Κάθε πληρωμή σε καταστήματα, η πληρώνοντας με “request for payment” η online, ενεργοποιεί τον τροχό που δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε μέχρι το 100% του ποσού που πληρώσατε.
Καρτοκινητή και Λογαριασμοί Κοινής Ωφέλειας
Κάθε αγορά καρτοκινητής η πληρωμή λογαριασμών Κοινής Ωφέλειας, ενεργοποιεί τον τροχό που δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε μέχρι το 100% του ποσού που πληρώσατε.
Πληρωμές σε άλλα άτομα:
Κάθε πληρωμή σε κάποιο άλλο άτομο ενεργοποιεί τον τροχό που δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε κάποια δώρα.
 • Πληρωμή σε άλλο χρήστη sKash
  • Αν πληρώσετε κάποιον χρήστη sKash για πρώτη φορά τις τελευταίες 7 μέρες, σας δίνεται η δυνατότητα να κερδίσετε μέχρι το 100% του ποσού που πληρώσατε.
  • Αν έχετε ήδη πληρώσει το ίδιο άτομο τις τελευταίες 7 μέρες, ο τροχός θα έχει 3 επιλογές: κερδίστε 1 βαθμό, κερδίστε 1% του ποσού που πληρώσατε, η δεν κερδίζετε.
 • Πληρωμή σε μη χρήστες sKash
  • Κάθε πληρωμή σε μη χρήστες sKash, ενεργοποιεί τον τροχό που δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε μέχρι το 100% του ποσού που πληρώσατε, όταν ο χρήστης εγγραφεί στο sKash.
Γενικές Πληροφορίες:
 • Αν δεν επιλέξετε το Spin & Win μετά από μια πληρωμή, δεν θα μπορέσετε να παίξετε με το τροχό και η ευκαιρία σας χάνεται.
 • Ο βαθμός sKash που πιθανόν να κερδίσετε, δίνεται ανεξάρτητα από το ποσό που πληρώσατε. Ο βαθμός σας θα πιστωθεί στο υπόλοιπο των βαθμών σας και μπορεί να εξαργυρωθεί σε καταστήματα που συμμετέχουν στο σχέδιο μας.
 • Μετά που θα γυρίσετε τον τροχό, το ποσό που πιθανόν να κερδίσετε θα πιστωθεί άμεσα στο πορτοφόλι σας. Το ποσό που πιθανόν να κερδίσετε θα στρογγυλοποιηθεί στο επόμενο σεντ προς τα κάτω.
Παραδείγματα:
Αν το ποσό που πληρώθηκε είναι €17.29 και κερδίσατε 50% του ποσού, θα πιστωθείτε με €8.64
Αν το ποσό που πληρώθηκε είναι €18.70 και κερδίσατε 1% του ποσού, θα πιστωθείτε με €0,18
Αν το ποσό που πληρώθηκε είναι €0,08 και κερδίσατε 10% του ποσού, θα πιστωθείτε με €0,00