Όροι & Προϋποθέσεις

Κάθε μέρα έχετε την επιλογή είτε να πάρετε ένα βαθμό είτε να γυρίσετε τον «τροχό της τύχης» και να κερδίσετε μέχρι και το 100% της συναλλαγής σας.

Όταν κάνετε την ΠΡΩΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ τής ημέρας, θα έχετε 2 επιλογές «Θέλω 1 βαθμό sKash» ή «Τροχός της τύχης».
 • Αν επιλέξετε «Θέλω 1 βαθμό sKash», θα πάρετε τον ημερήσιο βαθμό sKash όπως είχατε μέχρι σήμερα.
 • Αν επιλέξετε «Τροχός της τύχης», θα έχετε την ευκαιρία να γυρίσετε τον τροχό και να κερδίσετε μέχρι και το 100% της αξίας της πληρωμής σας. Αυτό ισχύει για ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΩΜΗ που θα εκτελέσετε κατά την διάρκεια της ημέρας.
 • Αν κλείσετε την εφαρμογή χωρίς να επιλέξετε κάτι, το σύστημα αυτόματα θα υποθέσει ότι έχετε επιλέξει «Θέλω 1 βαθμό sKash».
Πληρωμές σε καταστήματα:
Κάθε πληρωμή σε κατάστημα, είτε εντός καταστήματος, είτε τηλεφωνικώς ή online ενεργοποιεί τον «Τροχό της τύχης» και σας δίνει μια ευκαιρία για να κερδίσετε μέχρι και το 100% του ποσού που πληρώσατε.
Καρτοκινητή και Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας
Κάθε αγορά καρτοκινητής ή πληρωμή λογαριασμών κοινής ωφέλειας ενεργοποιεί τον «Τροχό της τύχης» και σας δίνει μια ευκαιρία για να κερδίσετε μέχρι και το 100% του ποσού που πληρώσατε.
Πληρωμές σε άλλα πρόσωπα:
Κάθε πληρωμή σε άλλο πρόσωπο ενεργοποιεί τον «Τροχό της τύχης» και σας δίνει μια ευκαιρία για να κερδίσετε.
 • Πληρωμές σε χρήστες sKash
  • Αν πληρώνετε κάποιον χρήστη sKash για πρώτη φορά εντός τών τελευταίων 7 ημερών, μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και το 100% του ποσού πού πληρώσατε.
  • Αν έχετε ήδη πληρώσει το ίδιο άτομο τις τελευταίες 7 μέρες, ο τροχός θα έχει 3 επιλογές: κέρδισε 1 βαθμό sKash, κέρδισε το 1% του ποσού που πλήρωσες, δεν κέρδισες.
 • Πληρωμές σε μη χρήστες sKash
  • Κάθε πληρωμή σε μη χρήστη sKash ενεργοποιεί τον τροχό και δίνει μία ευκαιρία να κερδίσει μέχρι και το 100% του ποσού που πληρώθηκε όταν ο παραλήπτης εγγραφεί στο sKash.
Γενικές Πληροφορίες:
 • Οι βαθμοί sKash, κερδίζονται ανεξάρτητα από το ποσό που πληρώθηκε, και οι βαθμοί sKash που κερδίζονται προστίθενται στο υπόλοιπο των βαθμών σας και μπορούν να εξαργυρωθούν σε καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
 • Αν κερδίσετε κάποιο ποσό «cash back» το ποσό αυτό θα πιστωθεί στο sKash πορτοφόλι σας άμεσα. Το ποσό στρογγυλοποιείται στο χαμηλότερο σεντ.
Παραδείγματα:
Αν το ποσό που πληρώθηκε είναι €17.29 και κερδίσατε 50% του ποσού, θα πιστωθείτε με €8.64
Αν το ποσό που πληρώθηκε είναι €18.70 και κερδίσατε 1% του ποσού, θα πιστωθείτε με €0,18
Αν το ποσό που πληρώθηκε είναι €0,08 και κερδίσατε 10% του ποσού, θα πιστωθείτε με €0,00