Για την καλύτερη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου και τη βελτίωση της πλοήγησής σας σε αυτόν, χρησιμοποιούμε cookies... Διαβάστε περισσότερα
Διαχείριση Cookies
Συμφωνώ
Κέρδισε
Εισιτήρια του Μουντιάλ
Κέρδισε
Εισιτήρια του Μουντιάλ
Απλά προσκαλώντας τους φίλους σου & δείχνοντας τους τα πλεονεκτήματα του sKash,
μπορείς να παρακολουθήσεις το World Cup ΖΩΝΤΑΝΑ στο Κατάρ μαζί με ένα φίλο σου.
Γίνε ένας από τους 30 ΝΙΚΗΤΕΣ!
Όσους περισσότερους φίλους προσκαλείς & βοηθάς, τόσο πλησιάζεις
στο να παρακολουθήσεις ΖΩΝΤΑΝΑ το World Cup!
Απλά προσκαλώντας τους φίλους σου & δείχνοντας τους τα πλεονεκτήματα του sKash,
μπορείς να παρακολουθήσεις το World Cup ΖΩΝΤΑΝΑ στο Κατάρ μαζί με ένα φίλο σου.
Γίνε ένας από τους 30 ΝΙΚΗΤΕΣ!
Όσους περισσότερους φίλους προσκαλείς & βοηθάς, τόσο πλησιάζεις στο να παρακολουθήσεις
ΖΩΝΤΑΝΑ το World Cup!
Αντίστροφη μέτρηση για το Κατάρ


Scan,Download Start Competing
Αντίστροφη μέτρηση για το Κατάρ


 
Tickets offered by

Τι πρέπει να κάνεις για να παρακολουθήσεις ΖΩΝΤΑΝΑ το World Cup στο Κατάρ;

Μπες στο sKash World Cup Challenge με 3 απλά βήματα

1 Προσκάλεσε και πάρε €10

Στείλε τον σύνδεσμο της πρόσκλησης από το sKash App σου στους φίλους σου που δεν έχουν ακόμα sKash.

2 Οι φίλοι σου χρησιμοποιούν το sKash

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι φίλοι σας είναι να κατεβάσουν το sKash και να ολοκληρώσουν με επιτυχία την εγγραφή τους

3 Πήγαινε στο World Cup!

Βοήθησε τους φίλους σου να ολοκληρώσουν 3 πληρωμές οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις με το sKash app, πριν την 31η Οκτωβρίου & διαγωνίσου στο sKash World Cup Challenge.
Όσοι περισσότεροι φίλοι σου ολοκληρώνουν τις 3 πληρωμές με το sKash app, τόσο ανεβαίνει η κατάταξη σου στην βαθμολογία!

Βοήθησε όσους περισσότερους φίλους μπορείς

Μάθε για το Challenge

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Χιλιάδες Κύπριοι χρησιμοποιούν το skash καθημερινά

Εδώ θα δείτε τα οφέλη του skash

fast & easy
Γρήγορα & Αποτελεσματικά

Όλα όσα χρειάζεσαι για τα οικονομικά σου σε ένα app

secure
Με ασφάλεια

Τα υψηλότερα μέτρα ασφαλείας για την διασφάλιση της προστασίας όλων των οικονομικών σας δεδομένων

convenient
Εύκολα

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λογαριασμό σου οπουδήποτε στην Κύπρο και στο εξωτερικό και να εξοικονομείς κάθε φορά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ sKash

Το sKash είναι ένας ασφαλής ψηφιακός λογαριασμός και εργαλείο πληρωμών με το οποίο εξοικονομείτε χρήματα εύκολα σε όλες τις καθημερινές σας αγορές.

Πληρώστε

Ανέπαφες πληρωμές με το sKash QR

fast & easy
Εξοικονομήστε

Σε κάθε πληρωμή

secure
Επαναλάβετε

Εξοικονομήστε κάθε φορά

convenient

Το sKash World Cup Challenge (μέχρι 31 Οκτωβρίου)
Παρακολούθησε αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ ΖΩΝΤΑΝΑ μαζί με ένα φίλο σου απλά εξηγώντας τα ωφελήματα του εργαλείου πληρωμής sKash και βοηθώντας όσους περισσότερους φίλους μπορείς να το χρησιμοποιήσουν για να κάνουν πληρωμές.
Το sKash World Cup Challenge είναι ένας διαγωνισμός με 30 νικητές, όπου οι sKashers θα διαγωνίζονται για να κερδίσουν τα πιο κάτω φανταστικά έπαθλα:
Έπαθλα Εισιτήρια για τους Αγώνες του Μουντιάλ:
1ος στην κατάταξη Νικητής: 2 εισιτήρια για τον Ημιτελικό
2ος στην κατάταξη Νικητής: 2 εισιτήρια για τον Προημιτελικό
3ος στην κατάταξη Νικητής: 2 εισιτήρια για τον Προημιτελικό
Χρηματικά Έπαθλα:

4ος στην Κατάταξη: €1000 Μετρητά
5ος στην Κατάταξη: €500 Μετρητά
6ος μέχρι 10ος στην Κατάταξη: €300 Μετρητά ο καθένας
11ος μέχρι 20ος στην Κατάταξη: €200 Μετρητά ο καθένας
21ος μέχρι 30ος στην Κατάταξη: €100 Μετρητά ο καθένας
Πώς να συμμετέχεις στο sKash World Cup Challenge;
- Μόλις ένας από τους φίλους που έχεις προσκαλέσει πραγματοποιήσει 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, χρησιμοποιώντας το sKash QR του, αυτόματα συμμετέχεις στο sKash World Cup Challenge και ξεκινά η κατάταξη σου ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.
Πώς να κερδίσεις το sKash World Cup Challenge;
- Κάθε φορά που κάποιος από τους φίλους που έχεις προσκαλέσει ολοκληρώνει 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, χρησιμοποιώντας το sKash QR του, η θέση σου στην κατάταξη ανεβαίνει.
- Οι φίλοι που προσκάλεσες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, μέχρι την 31η Οκτωβρίου.
- Στην κατάταξη σου θα μετρήσει οποιοσδήποτε φίλος πραγματοποίησε την εγγραφή του στο sKash χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο (link) που του είχες στείλει ανεξάρτητα πότε έκανε την εγγραφή του. Ολοκληρώνοντας 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, πριν από την 31η Οκτωβρίου χρησιμοποιώντας το sKash QR του θα μετρήσει στην κατάταξη σου. Μπορείς να δεις τον κατάλογο των φίλων που έχουν κάνει την εγγραφή τους στο sKash χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο (link) που τους είχες στείλει, μέσα από την εφαρμογή σου.
- Οι 3 sKashers με τον μεγαλύτερο αριθμό φίλων που ολοκλήρωσαν 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, χρησιμοποιώντας το sKash QR τους θα κερδίσουν 2 εισιτήρια για να παρακολουθήσουν ΖΩΝΤΑΝΑ το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ. Οι υπόλοιποι 27 στην κατάταξη θα κερδίσουν χρηματικά έπαθλα.
- Σε περίπτωση που 2 συμμετέχοντες έχουν ακριβώς τον ίδιο αριθμό φίλων που ολοκλήρωσαν 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, πριν από την 31η Οκτωβρίου χρησιμοποιώντας το sKash QR τους, θα υπερισχύσει ο διαγωνιζόμενος του οποίου οι φίλοι πραγματοποίησαν τον μεγαλύτερο στο ΣΥΝΟΛΟ αριθμό πληρωμών.
Τι είναι η πληρωμή η οποία πληροί τις προϋποθέσεις;
- Πληρωμή η οποία πληροί τις προϋποθέσεις, είναι η πληρωμή τουλάχιστον €10 με τη χρήση του sKash QR σε οποιαδήποτε επιχείρηση του Δικτύου Συνεργατών της sKash (διαδικτυακά, στο κατάστημα ή με αίτημα πληρωμής).
- Οποιαδήποτε αντιστροφή πληρωμής θα εξαιρείται της βαθμολογίας.
- Οποιαδήποτε πληρωμή είναι αποτέλεσμα διαχωρισμού πληρωμής (split), πληρωμής δηλαδή σε επιχείρηση εντός μικρού χρονικού διαστήματος, θα μετρά σαν μια επιλέξιμη πληρωμή
- Για να σε βοηθήσουν οι φίλοι που προσκάλεσες να ανεβείς στην κατάταξη, πρέπει να ολοκληρώσουν 3 πληρωμές, οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις, σε 3 επιχειρήσεις του Δικτύου Συνεργατών της sKash.
- Με την ολοκλήρωση της εγγραφής τους χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο (link) που τους έστειλες, οι φίλοι που προσκαλείς θα πάρουν €10 Δώρο Καλωσορίσματος (2 κουπόνια επιστροφής χρημάτων αξίας €5 το κάθε ένα). Πατώντας πάνω στο κουπόνι μπορούν να επιλέξουν την επιχείρηση στην οποία θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν.
Σχετικά με τις Προσκλήσεις Φίλων:
- Οι φίλοι που έχεις προσκαλέσει έχουν 7 ημέρες χρονικό όριο, από την ημέρα που έχουν καταχωρήσει τον αριθμό του κινητού τους από τον σύνδεσμο (link) που τους έχεις στείλει, για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους. Εντός αυτού του χρονικού ορίου, δεν θα μπορούν να λάβουν πρόσκληση από κάποιον άλλο.
- Ο σύνδεσμος της πρόσκλησης σου είναι μοναδικός και συνδέεται με το προφίλ σου.
- Ο φίλος που προσκάλεσες πρέπει να καταχωρήσει τον αριθμό του κινητού του στην δική σου σελίδα προσκλήσεων. Σε αντίθετη περίπτωση, το σύστημα δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει ότι εσύ έχεις προσκαλέσει αυτό το άτομο.
- Ο φίλος που έχεις προσκαλέσει πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής του.
Σχετικά με την διεκδίκηση του Επάθλου:
- Ο λογαριασμός σας πρέπει να έχει επικυρωθεί για να μπορείτε να λάβετε τα κέρδη και το έπαθλο σας σε περίπτωση που είστε ανάμεσα στους νικητές.Σε αντίθετη περίπτωση τυχόν ποσό που θα κερδίσετε δεν θα προστεθεί στο λογαριασμό σας όταν φθάσετε το όριο του & τα εισιτήρια του επάθλου δεν θα αποσταλούν.
- Πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει τουλάχιστον 3 πληρωμές οι οποίες να πληρούν τις προϋποθέσεις, δηλαδή αξίας τουλάχιστον €10 πριν την 31η Οκτωβρίου.
Η συμμετοχή σου στο sKash World Cup Challenge επιτρέπει αυτομάτως στην εταιρεία sKash να δημοσιεύσει το όνομα, τη φωτογραφία σου καθώς και την πόλη μόνιμης κατοικίας σου μέσα από προωθητικές ενέργειες σε σχέση με το sKash World Cup Challenge, μέσω δημοσίων σχέσεων, ψηφιακών καναλιών, ραδιοφώνου, τηλεόρασης & οποιονδήποτε άλλων μέσων και ενεργειών.
Εάν δεν επιθυμείς την δημοσίευση του ονόματος σου, παρακαλούμε να επικοινωνήσεις με το τηλεφωνικό μας κέντρο:
- Δεν θα συμμετέχεις στον διαγωνισμό και δεν θα μπορείς να διεκδικήσεις κανένα από τα 30 έπαθλα. Παρόλα αυτά θα συνεχίσεις να κερδίζεις €10 για κάθε φίλο που ολοκληρώνει την εγγραφή του και ανοίγει με επιτυχία ένα sKash λογαριασμό. Τα €10 θα προστίθενται αυτόματα στο πορτοφόλι σου μόλις ο φίλος που προσκάλεσες ολοκληρώσει με επιτυχία την εγγραφή του εντός του χρονικού ορίου των 7 ημερών οι οποίες μετρούν από τη μέρα που καταχωρεί τον αριθμό του κινητού του στον σύνδεσμο της πρόσκλησης που του έχεις στείλει.
Το sKash World Cup Challenge λήγει την 31η Οκτωβρίου, 2022 στις 23:59 ώρα Κύπρου.
- Οι νικητές θα ανακοινωθούν την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.
Η εταιρεία sKash διατηρεί το δικαίωμα να σταματήσει αυτή την προωθητική ενέργεια και/η να αλλάξει τους όρους και προϋποθέσεις οποιαδήποτε χρονική στιγμή και χωρίς προειδοποίηση.
Η εταιρεία sKash διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε χρήστη από την συμμετοχή του στο The World Cup Challenge.
Προσκάλεσε τους φίλους σου